Kağıtta Deniz Mahsulü

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Deniz Ürünleri Bölümünden Kağıtta Deniz Mahsulü ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    myblueyes
    Yeni Üye
    Reklam

    Kağıtta Deniz Mahsulü

    Reklam



    Kağıtta Deniz Mahsulü

    Forum Alev
    Malzemeler


    2 Çorba kaşığı tereyağı
    2 Adet soğan
    4 Diş sarımsak
    2 Adet sivribiber
    100 gr mantar
    100 gr kalamar
    100 gr ahtapot
    100 gr fener balığı
    100 gr karides
    10 Adet midye
    1 Adet domates
    1 Su bardağı domates suyu
    1 Kahve fincanı soya sosu
    1 Çay kaşığı kırmızı pulbiber


    Hazırlanışı
    • Tereyağını bir tencerede eritin.
    • Küçük küçük doğranmış soğanları, sarımsakları, mantarları ve sivribiberleri ilave edin.
    • Mantarlar bıraktıkları suyu çekene kadar kavurun.
    • Sonra iri parçalar halinde kesilmiş kalamar, ahtapot, fener balığı, karides ve midyeleri ekleyin.
    • Domatesin kabuğunu soyduktan sonra dörde bölerek tencereye aktarın ve bir taşım kaynatın.
    • Soya sosunu ilave edin.
    • Tencereyi ateşin üzerinden indirin.
    • Folyo kağıdını fırın tepsisine yerleştirin.
    • Bir kenarı tepsinin dışında kalsın.
    • Malzemeyi tepsiye boşaltın.
    • Folyonun diğer parçasını malzemelerin üzerine örterek kenarlarını sıkıca kapatın.
    • Orta ısılı fırında 10 dakika pişirin.
    • Sıcak olarak servis yapın.

    Kağıtta Deniz Mahsulü yemek tarifleri 40 dk



  2. 2
    SALİHA
    Bayan Üye

    Cevap: Kağıtta Deniz Mahsulü

    Reklam



    Yağlı kağıda sarılarak pişirilen yemekler hem kolaylık sağlamakta hem de yemeğe farklı bir lezzet katarak daha güzel olmasını sağlamaktadır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi