Peynır Soslu Balık ızgara

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Deniz Ürünleri Bölümünden Peynır Soslu Balık ızgara ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Peynır Soslu Balık ızgara

    Reklam



    Peynır Soslu Balık ızgara

    Forum Alev
    PEYNIR SOSLU BALıK ıZGARA

    MALZEMELER

    1kg morina yada mersin balığı yada kılıç filetosu
    ayçiçek yağı
    peynir sosu
    3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı
    peynir sosu için:
    200 gr ince kesilmiş kaşar peyniri
    2 çay kaşığı hardal
    2 çay kaşığı acısız kırmızı biber
    4 çay kaşığı acılı sos
    1 su bardağı bira



    HAZIRLANIŞI

    Sos malzemelerini bir tencerede peynir eriyene kadar karıştırarak pişirin. Balık filetolarını küçük parçalara ayırın. Her iki tarafına da yağ sürün. Ekmek kırıntılarına bulayın. 15 dakika ızgarada pişirin. Peynir sosu ile birlikte servis yapın
    .



  2. 2
    ZİREGÜL
    Bayan Üye

    Cevap: Peynır Soslu Balık ızgara

    Reklam



    Balığa herhangi bir malzeme koymadan bile pişirildiği gibi farklı tatlara zemin hazırlamak için sos olarak kullanılan ve tadını güzelleştiren malzemeler kullanılabilmektedir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi