Balıklı sebze

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Deniz Ürünleri Bölümünden Balıklı sebze ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Balıklı sebze

    Reklam



    Balıklı sebze

    Forum Alev
    Balıklı sebze
    Malzemeler
    1/2 su bardağı Amerikan Pirinci
    100 gr. somon balığı
    1 adet bostan patlıcanı
    1 adet kabak
    50 gr. rendelenmiş kaşar
    Kızartmak için soya yağı
    1 tutam karabiber, kırmızı biber
    Yeteri kadar tuz
    HAZIRLANIŞI
    Patlıcanların kabuğunu soyup kabaklarla beraber 2 cm. kalınlığında halka halka doğrayın. Yağda kızartıp kağıt havlu üzerinde süzdürün. Haşlanmış pirinci, kızaran sebzeleri, tuz, karabiber ve kırmızı biberle karıştırıp fırın kabına koyun. Üzerine parçaladığınız balıkları dizin. Rendelediğiniz kaşar peyniri serpip 170 derece fırında pişirin
    .



  2. 2
    ZİREGÜL
    Bayan Üye

    Cevap: Balıklı sebze

    Reklam



    Balık çabuk piştiğinden sebzeli yapılacağı zaman önce sebzeler haşlandıktan sonra ya da kızartıldıktan sonra balıkların üzerine konur ve fırına pişmeye bırakılmaktadır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi