Çinekop nasıl pişirilir - ızgara çinekop nasıl yapılır - soslu çinekop

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Deniz Ürünleri Bölümünden Çinekop nasıl pişirilir - ızgara çinekop nasıl yapılır - soslu çinekop ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    HARBİKIZ
    Bayan Üye
    Reklam

    Çinekop nasıl pişirilir - ızgara çinekop nasıl yapılır - soslu çinekop

    Reklam



    Çinekop nasıl pişirilir - ızgara çinekop nasıl yapılır - soslu çinekop

    Forum Alev
    çinekop nasıl pişirilir - ızgara çinekop nasıl yapılır - soslu çinekop
    Malzemeler:

    500 gr. çinekop balığı
    1 adet limon
    Yarım fincan sıvıyağ
    1 adet soğan
    Tuz
    Karabiber
    Maydanoz

    Yapılışı:

    Balıkları yıkayıp suyunu süzdürünüz. Tuzlayıp biberleyiniz. Bir fincan sıvıyağ döküp balıkları yağlayınız, ızgaraya diziniz, 10-15 dk. altını üstünü pişiriniz. Maydanozu ince kıyınız. Soğanı piyaz sağanı gibi doğrayıp tuzla ovduktan sonra yıkayınız ve maydanozu katınız. Bir limonun suyunu da sıkıp, maydanoz ve soğan karışımına koyup hepsini karıştırınız. Balıklar pişince servise alıp bu sosla beraber servis yapınız.


    alıntı



  2. 2
    Ziyaretçi

    Cevap: çinekop nasıl pişirilir - ızgara çinekop nasıl yapılır - soslu çinekop

    Reklam



    tşk çok sağol,







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi