Bulgar Kebabı

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Dünya Mutfakları Bölümünden Bulgar Kebabı ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Bulgar Kebabı

    Reklam



    Bulgar Kebabı

    Forum Alev
    Bulgar Kebabı

    Malzemeler:

    220 gr koyun eti, 40 gr domates, 12 gr kırmızı sivri biber, 20 gr soğan, 5 gr yağ, 15 gr tereyağı, 4 gr un, yarım adet yumurta, 22 gr tuz, 1 gr baharat

    Hazırlanışı:

    Kuşbaşı doğranmış etleri aralarına kırmızı biber koyarak şişlere geçirin. Yağda kızartın. Aynı yağda doğranmış soğan ve domatesleri de kızartın. Domatesleri suyunu bırakır bırakmaz unu ilave edin ve üzerine et suyu veya su dökün. Hazırlanan sosa etleri şişlerden çıkarıp ilave edin ve fırına sürün. Hazır olmasına yakın çırpılmış yumurta, baharat ekleyerek fırında pişirmeye devam edin.



  2. 2
    LoveNess
    Bayan Üye

    --->: Bulgar Kebabı

    Reklam



    Diğer Konularımız

    Protein Kebabı - Protein Kebabı tarifi - Protein Kebabı yapilisi
    Talaş Kebabı Yapılışı - Talaş Kebabı - Talaş Kebabı Nasıl Pişirilir
    Bahçe kebabı - Bahçe kebabı Nasıl Yapılır - Bahçe kebabı Tarifi - Bahçe kebabı Yapılışı
    Krep Kebabı - Krep Kebabı Tarifi - Krep Kebabı Nasıl Yapılır
    Kremalı Tas Kebabı - Kremalı Tas Kebabı Tarifi - Kremalı Tas Kebabı Nasıl Yapılır







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi