Tavuklu Paella

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Dünya Mutfakları Bölümünden Tavuklu Paella ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    LoveNess
    Bayan Üye
    Reklam

    Tavuklu Paella

    Reklam



    Tavuklu Paella

    Forum Alev
    Domates, soğan ve sarımsağı soyup küp küp doğrayın. Biraz zeytinyağında soteleyin. Başka bir kapta enginarları 8 eşit parçaya bölüp, sert olacak şekilde haşlayıp süzün. Kuşbaşı tavuk etini Paella’yı hazırlayacağınız tavaya alın. Biraz yağ ile alt üst 5 dakika kadar kızartın ve enginar ile diğer tavada sotelediğiniz malzemeyi ekleyin karıştırın. Bezelye, nohut ve yıkanmış pirinci de ilave ettikten sonra tavuk suyunu ekleyip yeteri kadar tuz ekleyin. Harlı ateşte 5 dakika fokurdadıktan sonra 200 derecede ısıtılmış fırında 30 dakika kontrollü olarak pişirin. Tavasıyla birlikte sofraya getirip servis yapın.




  2. 2
    ZİLE
    Bayan Üye

    Cevap: Tavuklu Paella

    Reklam



    Paella yemeği farklı et türlerinden hazırlanabilmektedir. İspanyolların yemeği olan paella, tavuk et ya da balıklardan da yapılıp ocakta veya fırında pişirilmektedir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi