Güveçte Tavşan Kebabı

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Et Yemekleri - Köfteler Bölümünden Güveçte Tavşan Kebabı ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hozukcan
    Emekli
    Reklam

    Güveçte Tavşan Kebabı

    Reklam



    Güveçte Tavşan Kebabı

    Forum Alev
    Güveçte Tavşan Kebabı
    Güveçte Tavşan Kebabı Tarifi - Güveçte Tavşan Kebabının Yapılışı - Av Yemekleri



    Malzemeler

    1 adet tavşan
    1 adet patates
    1 adet kuru soğan
    5 diş sarımsak
    1 adet havuç
    2 adet domates
    3 yemek kaşığı tereyağı
    tuz, karabiber

    Hazırlanışı

    Tereyağında kıyılmış soğanı ve sarımsakları az sote edin. Temizlenmiş ve parçalara ayrımlış tavşan etlerini güvece koyun ve az kavurun. Etlerin rengi hafif değişince küp küp doğradığınız patatesi, domatesleri ve havucu ekleyin. 2 su bardağı su ekleyin.Tuzunu ve karabiberini ekleyin ve güvecin ağzını kapatın.1,5 saat kadar kısık ateşte pişirin.




  2. 2
    Elvin
    Bayan Üye

    Cevap: Güveçte Tavşan Kebabı

    Reklam



    Diğer etlerde olduğu gibi tavşan eti de en az onlar kadar lezzetli ve sağlıklıdır. Güveçta kebabının yapılması ise onu daha lezzetli bir hale getireceği kesin.







+ Yorum Gönder
güveçte tavşan nasıl pişirilir
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi