PHP Üyelik Sistemi Yapmak

+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 1235 ... Sonuncu8Sonuncu9
Webmaster ve HTML-PHP-ASP-JAVA Bölümünden PHP Üyelik Sistemi Yapmak ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 13
    ORKUN
    Usta Üye
    Reklam

    --->: PHP Üyelik Sistemi Yapmak

    Reklam



    Alıntı erdemgerekli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstad vt.php nin içerisini detaylı olarak nası ayarlicaz

    diyelim sitemiz yahoo
    site adına atıyorum www.yahoo.com mu yazacağız yoksa http://www.yahoo.com mu yazacağız?
    olabildiince detaylı anlatırmısın usta
    vt.php İçin :

    Kod:
    <?php 
    $host="localhost"; 
    $kullanici=""; 
    $sifre=""; 
    $vtadi="uyelik"; 
    $siteadi=" >>>Buraya Sitenizin Başlığını Yazacaksınız<<<"; 
    
    $baglan=mysql_connect($host,$kullanici,$sifre) or die("Mysql Baglanamadi"); 
    mysql_select_db($vtadi,$baglan) or die ("Vt Baglanamadi"); 
    ?>
    $siteadi= 'dan Sonra Link Değil,Sitenizin Başlığını Yazacaksınız.Örn: google.com Değilde ''Google'' Gibi.

    ForumAlev --->: PHP Üyelik Sistemi Yapmak

  2. 14
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    $siteadi=" >>>Buraya Sitenizin Başlığını Yazacaksınız<<<";

    sen bu şekilde derken
    ejder

    $siteadi=" ejder123 (buraya site adı yazılacak)"; diyor

    birinci sayfaya bakasrsan

    hangisi doğrudur..
    bi de
    seninkindeki >>> şekilleri kalacak mı orkun usta?







  3. 15
    ORKUN
    Usta Üye
    Alıntı erdemgerekli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    $siteadi=" >>>Buraya Sitenizin Başlığını Yazacaksınız<<<";

    sen bu şekilde derken
    ejder

    $siteadi=" ejder123 (buraya site adı yazılacak)"; diyor

    birinci sayfaya bakasrsan

    hangisi doğrudur..
    bi de
    seninkindeki >>> şekilleri kalacak mı orkun usta?

    Hayır.''>>>'' Şekillerini Sil, Sadece Tırnak İşaretlerinin Arasına Yaz.(''örnek'')








  4. 16
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    Vt Baglanamadi

    bu uyarıyı veriyor

    bu hatanın olmasına neler sebep olabilir

    sql de git sonrası başarılı oldu diyor
    orda sorun oldugunu zannetmiyorum

  5. 17
    ejder123
    Usta Üye
    Kod:
    <?php 
    $host="localhost"; 
    $kullanici=""; 
    $sifre=""; 
    $vtadi="uyelik"; 
    $siteadi=" ejder123 (Bu alana Site adınızı yazın)"; 
    
    $baglan=mysql_connect($host,$kullanici,$sifre) or die("Mysql Baglanamadi"); 
    mysql_select_db($vtadi,$baglan) or die ("Vt Baglanamadi"); 
    ?>
    Arkadaşlar host bölümüne dokunmayın genellikle localhost olur..
    kullanıcı bölümüne mysql da oluşturdugunuz veritabanının kullanıcı adını
    sifre bölümüne mysql da oluşturdugunuz veritabanının şifresini
    vtadi bölümüne mysql da oluşturdugunuz veritabanının ismini
    siteadi yerinede Sitenizin başlıgını yazıyoruz.. örn.. Yudumla
    Dikkat Tırnak işaretlerinin içine yazıyoruz...


  6. 18
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    eline sağlık ejder
    çok yararlı oldu

  7. 19
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    CREATE TABLE `uyeler` (
    `uyeno` int(11) NOT NULL auto_increment,
    `uyeadi`
    varchar(225) NOT NULL default '',
    `uyesifre` varchar(225) NOT NULL default ''
    ,
    `email` varchar(225) NOT NULL default '',
    `tarih` varchar(225) NOT NULL default
    '',
    `msifre` varchar(225) NOT NULL default '',
    `ban` int(11) NOT NULL default '0',

    PRIMARY KEY (`uyeno`)
    ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2 ;


    --
    -- Tablo döküm verisi `uyeler`
    --

    INSERT INTO `uyeler`
    VALUES (1, 'ejder123', '123', 'deneme@deneme.com', '19/03/08',
    '8bf4bb0e2efad01abe522bf314504a49', 1);

    ****************

    bu sql içeriğini de modifiye edecekmiyiz kendimize göre
    yoksa oldduğu gibi mi yollicaz?

  8. 20
    ejder123
    Usta Üye
    Alıntı erdemgerekli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CREATE TABLE `uyeler` (
    `uyeno` int(11) NOT NULL auto_increment,
    `uyeadi`
    varchar(225) NOT NULL default '',
    `uyesifre` varchar(225) NOT NULL default ''
    ,
    `email` varchar(225) NOT NULL default '',
    `tarih` varchar(225) NOT NULL default
    '',
    `msifre` varchar(225) NOT NULL default '',
    `ban` int(11) NOT NULL default '0',

    PRIMARY KEY (`uyeno`)
    ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2 ;


    --
    -- Tablo döküm verisi `uyeler`
    --

    INSERT INTO `uyeler`
    VALUES (1, 'ejder123', '123', 'deneme@deneme.com', '19/03/08',
    '8bf4bb0e2efad01abe522bf314504a49', 1);

    ****************

    bu sql içeriğini de modifiye edecekmiyiz kendimize göre
    yoksa oldduğu gibi mi yollicaz?
    Degiştirmenize gerek yok..
    Sadece degiştirmek isterseniz
    ejder123 , 123 , deneme@deneme.com Bölümlerini degiştirebilirsiniz...


  9. 21
    erdemgerekli
    Yeni Üye

    --->: PHP Üyelik Sistemi Yapmak

    Reklam



    ok üstad
    üyelik kayıt tamamdır..

    üyewlik girişi yapınca
    "
    bunlari Yazalm , Farkli Kaydet diyelim ve giris.phpismiyle kaydedelim... Daha Sonra Kod:
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\vhosts\xxx.com\httpdocs\uyekontrol.php: 7) in C:\Inetpub\vhosts\xxx.com\httpdocs\uyekontrol.php on line 24
    Hosgeldiniz wert Suanda Oturum Açtiniz
    anasayfaya Dön
    "

    böyle bi uyarı veren sayfaya gidiyor
    bu uyarıdaki
    "bunlari Yazalm , Farkli Kaydet diyelim ve giris.phpismiyle kaydedelim..."
    ne anlama geliyor ve direk index.php ye ulaşmak için ne işlem yapmalıyım?

  10. 22
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    yani tabiki, üyelik girişi sonrası direk index.php ye ulaşmayı kastettim : )

  11. 23
    ejder123
    Usta Üye
    Alıntı erdemgerekli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ok üstad
    üyelik kayıt tamamdır..

    üyewlik girişi yapınca
    "
    bunlari Yazalm , Farkli Kaydet diyelim ve giris.phpismiyle kaydedelim... Daha Sonra Kod:
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\vhosts\xxx.com\httpdocs\uyekontrol.php: 7) in C:\Inetpub\vhosts\xxx.com\httpdocs\uyekontrol.php on line 24
    Hosgeldiniz wert Suanda Oturum Açtiniz
    anasayfaya Dön
    "

    böyle bi uyarı veren sayfaya gidiyor
    bu uyarıdaki
    "bunlari Yazalm , Farkli Kaydet diyelim ve giris.phpismiyle kaydedelim..."
    ne anlama geliyor ve direk index.php ye ulaşmak için ne işlem yapmalıyım?
    Arkadaşım burda Fazla kod almıssın giris.php yi aç ve
    bunlari Yazalm , Farkli Kaydet diyelim ve giris.phpismiyle kaydedelim...
    bu kısmı sil.. Dikkatli al kodları..
    index.php ye yönlendirmek için yönlendirme kodu ekleyebilirsin..

    <meta http-equiv="refresh" content="1;URL=index.php">

  12. 24
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    "bunları...."
    dw ile açtım giriş.php yi
    malesef giriş içeridinde böyle bir ifade yok üstad

+ Yorum Gönder
2. Sayfa BirinciBirinci 1235 ... Sonuncu8Sonuncu9
php kullanıcı girişi oluşturma,  php de kullanıcı girişi yapma,  php üye kayıt formu,  php ile kullanıcı girişi yapma,  php üyelik sistemi yapımı
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 8 kişi