PHP Üyelik Sistemi Yapmak

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 124 ... Sonuncu8Sonuncu9
Webmaster ve HTML-PHP-ASP-JAVA Bölümünden PHP Üyelik Sistemi Yapmak ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    ejder123
    Usta Üye
    Reklam

    PHP Üyelik Sistemi Yapmak

    Reklam



    PHP Üyelik Sistemi Yapmak

    Forum Alev
    Evet Arkadaşlar Gelin Sizle PHP Üyelik Sistemi Yapalım...

    İlk önce Bir Metin Belgesi Açalım ve

    Kod:
     <?php 
    $host="localhost"; 
    $kullanici=""; 
    $sifre=""; 
    $vtadi="uyelik"; 
    $siteadi=" ejder123 (Bu alana Site adınızı yazın)"; 
    
    $baglan=mysql_connect($host,$kullanici,$sifre) or die("Mysql Baglanamadi"); 
    mysql_select_db($vtadi,$baglan) or die ("Vt Baglanamadi"); 
    ?> 
    bunları Yazalm , Farklı Kaydet diyelim ve vt.php ismiyle kaydedelim...

    Daha sonra

    Kod:
     <?php 
    include ("vt.php"); 
    $bilgiler=$_COOKIE["kullanici"]; 
    if($bilgiler==""){ 
    ?> 
    <title><?php echo "$siteadi"; ?></title> 
    <table width="100%" border="1"> 
      <tr> 
        <td><a href="uyeol.php">&Uuml;ye Ol </a></td> 
        <td><a href="giris.php">Giriş Yap </a></td> 
      </tr> 
    </table> 
    <?php 
    }else{ 
    ?> 
    <title><?php echo "$siteadi"; ?> - <?php echo "$bilgiler"; ?> Hosgeldiniz</title> 
    <table width="100%" border="1"> 
      <tr> 
        <td><a href="sifredegis.php">Sifre Degisin</a></td> 
        <td><a href="cikis.php">Çikis Yap</a></td> 
      </tr> 
    </table> 
    
    <?php 
    
    
    } 
    ?> 
    bunları Yazalm , Farklı Kaydet diyelim ve index.php ismiyle kaydedelim...

    Daha Sonra

    Kod:
    <form id="form1" name="form1" method="post" action="uyekaydet.php"><table width="100%" border="1"> 
      <tr> 
        <td colspan="3" align="center"><?php echo "$siteadi";?> &Uuml;yelik Formu </td> 
      </tr> 
      <tr> 
        <td>Kullanıcı Adı </td> 
        <td>:</td> 
        <td> 
          <input type="text" name="kullaniciadi" />    </td> 
      </tr> 
      <tr> 
        <td>Kullanıcı Sifre </td> 
        <td>:</td> 
        <td><input type="password" name="kullanicisifre" /></td> 
      </tr> 
      <tr> 
        <td>Kullanıcı Email</td> 
        <td>:</td> 
        <td><input type="text" name="kullaniciemail" /></td> 
      </tr> 
      <tr> 
        <td colspan="3" align="center"><input type="submit" name="Submit" value="Kaydi Yap" /></td> 
        </tr> 
    </table> 
     </form>
    bunları Yazalm , Farklı Kaydet diyelim ve uyeol.phpismiyle kaydedelim...

    Daha Sonra

    Kod:
     <?php 
    include ("vt.php"); 
    $kullanici=$_POST["kullaniciadi"]; 
    $sifre=$_POST["kullanicisifre"]; 
    $email=$_POST["kullaniciemail"]; 
    $msifre=md5($sifre); 
    $tarih=date("d/m/y"); 
    if(($kullanici=="") or ($sifre=="")){ 
    echo "Lutfen Bos Alanlari Doldurunuz"; 
    exit(); 
    }else{ 
    $ekle=mysql_query("insert into uyeler(uyeadi,uyesifre,email,tarih,msifre)value('$kullanici','$sifre','$email','$tarih','$msifre')"); 
    if($ekle){ 
    echo "$siteadi - Sitesine Hosgeldiniz $kullanici"; 
    echo "<br><a href=index.php>Anasayfaya Dön </a>"; 
    }else{ 
    echo "Veritabani Yazilamadi"; 
    exit(); 
    } 
    
    } 
    
    
    ?> 
    bunları Yazalm , Farklı Kaydet diyelim ve uyekaydet.phpismiyle kaydedelim...

    Daha Sonra



  2. 2
    ejder123
    Usta Üye

    --->: PHP Üyelik Sistemi Yapmak

    Reklam



    Arkadaşlar 10000 Karakter sınırı oldugundan Yarısını yeni bir mesajla vermek zorundayım
    Kod:
     <?php 
    include ("vt.php"); 
    ?> 
     
    <form id="form1" name="form1" method="post" action="uyekontrol.php"> 
      <table width="100%" border="1"> 
      <tr> 
        <td colspan="3"><?php echo "$siteadi";?> Giris Formu</td> 
      </tr> 
      <tr> 
        <td>Kullanıcı adı </td> 
        <td>:</td> 
        <td> 
          <input type="text" name="kullanici" />    </td> 
      </tr> 
      <tr> 
        <td>Sifre</td> 
        <td>:</td> 
        <td><input type="password" name="sifre" /></td> 
      </tr> 
      <tr> 
        <td colspan="3"><input type="submit" name="Submit" value="Giris Yap" /></td> 
      </tr> 
    </table> 
    </form>
    bunları Yazalm , Farklı Kaydet diyelim ve giris.phpismiyle kaydedelim...

    Daha Sonra

    Kod:
     <?php 
    include ("vt.php"); 
    
    $kullanici=$_POST["kullanici"]; 
    $sifre=$_POST["sifre"]; 
    $msifre=md5($sifre); 
    
    if(($kullanici=="")or($sifre=="")){ 
    echo "Bos Alan Birakmayiniz"; 
    exit(); 
    }else{ 
    $sor=mysql_query("select * from uyeler where uyeadi='$kullanici' and msifre='$msifre'"); 
    if(@mysql_num_rows($sor)>0){ 
    
    $kullanicidurumucek=mysql_fetch_array($sor); 
    $durum=$kullanicidurumucek['ban']; 
    if($durum=="0"){ 
    setcookie("kullanici","$kullanici",time()+60*60); 
    echo "Hosgeldiniz $kullanici Suanda Oturum Açtiniz<br>"; 
    echo "<a href=index.php>anasayfaya Dön</a>"; 
    }else{ 
    echo "Siz Bu Siteden banlisiniz neden Giris Yapmayi Deniyorunuz<br>"; 
    echo "<h3><font color=red>Banli Oldgunuz Site :  $siteadi</font>"; 
    exit(); 
    } 
    
    }else{ 
    
    
    echo "Kullanici Adi Yada Sifre Hatali<br>"; 
    echo "Girdiginiz Sifre : $msifre"; 
    exit(); 
    } 
    
    } 
    
    ?> 
    bunları Yazalm , Farklı Kaydet diyelim ve uyekontrol.phpismiyle kaydedelim...

    Daha Sonra

    Kod:
     <?php 
    $kullaniciadi=$_COOKIE["kullanici"]; 
    if($kullaniciadi==""){ 
    
    echo "Siz Zaten Giris Yapmadiniz ... Ne Geziyon Bu sayfada ?"; 
    exit(); 
    }else{ 
    setcookie("kullanici"); 
    echo "<a href=index.php>anasayfa</a>"; 
    } 
    
    ?> 
    bunları Yazalm , Farklı Kaydet diyelim ve cikis.phpismiyle kaydedelim...

    Daha Sonra

    Kod:
     <?php  
    
    $bilgiler=$_COOKIE["kullanici"]; 
    if($bilgiler==""){ 
    echo "Giris Yapmadan Bu Sayfaya Giremessiniz..."; 
    exit(); 
    }else{ 
    ?> 
     
    <form id="form1" name="form1" method="post" action="sifrekaydet.php"><table width="100%" border="1"> 
      <tr> 
        <td colspan="3">Merhaba <?php echo "$bilgiler"; ?> Sifrenizi Degismek Üzeresiniz</td> 
      </tr> 
      <tr> 
        <td>Yeni Şifre </td> 
        <td>:</td> 
        <td> 
          <input type="text" name="sifre" /> 
       
        </td> 
      </tr> 
      <tr> 
        <td>Yeni Şifre Tekrarı </td> 
        <td>:</td> 
        <td> 
          <input type="text" name="sifretekrari" /> 
        </td> 
      </tr> 
      <tr> 
        <td colspan="3"> 
          <input type="submit" name="Submit" value="Sifreyi Degis" /> 
         
        </td> 
      </tr> 
    </table></form> 
    <?php 
    } 
    ?> 
    bunları Yazalm , Farklı Kaydet diyelim ve sifredegis.phpismiyle kaydedelim...

    Daha Sonra


    Kod:
     <?php 
    include ("vt.php"); 
    $kullaniciadi=$_COOKIE["kullanici"]; 
    $sifre1=$_POST["sifre"]; 
    $sifre2=$_POST["sifretekrari"]; 
    $msifre=md5($sifre1); 
    if(($sifre1=="")or($sifre2=="")) 
    { 
    echo "Bos Alan Birakmyin"; 
    exit(); 
    }else{ 
    if($sifre1=="$sifre2"){ 
    $guncelle=mysql_query("update uyeler set uyesifre='$sifre1',msifre='$msifre' where uyeadi='$kullaniciadi'"); 
    if($guncelle){ 
    echo "Sifreniz Basari ile Güncellendi... $kullaniciadi Yeni Sifreniz $sifre1"; 
    echo "<br><a href=index.php>anasayfa</a>"; 
    }else{ 
    echo "Sifre Güncelleme islemi Yapilamadi"; 
    exit(); 
    } 
    
    } 
    
    } 
    ?> 
    bunları Yazalm , Farklı Kaydet diyelim ve sifrekaydet.phpismiyle kaydedelim...


    Daha Sonra SQL mızı oluşturalım


    Kod:
    
    CREATE TABLE `uyeler` (
      `uyeno` int(11) NOT NULL auto_increment,
      `uyeadi`
     varchar(225) NOT NULL default '',
      `uyesifre` varchar(225) NOT NULL default ''
    ,
      `email` varchar(225) NOT NULL default '',
      `tarih` varchar(225) NOT NULL default
     '',
      `msifre` varchar(225) NOT NULL default '',
      `ban` int(11) NOT NULL default '0',
    
      PRIMARY KEY  (`uyeno`)
    ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2 ;
    
    
    -- 
    -- Tablo döküm verisi `uyeler`
    -- 
    
    INSERT INTO `uyeler` 
    VALUES (1, 'ejder123', '123', 'deneme@deneme.com', '19/03/08', 
    '8bf4bb0e2efad01abe522bf314504a49', 1); 
     
    bunları Yazalm , Farklı Kaydet diyelim ve uyelik.sql ismiyle kaydedelim...


    Daha sonra

    Sql mızı Phpmyadmin den yüklüyelim ve vt.php yi kendimize göre ayarlıyalım... Sonra hosta atalım... Bu kadar..

    Eger bir sorunuz ve ya sorununuz olursa Lütfen Belirtin







  3. 3
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    ""Daha sonra

    Sql mızı Phpmyadmin den yüklüyelim ve vt.php yi kendimize göre ayarlıyalım... Sonra hosta atalım... Bu kadar..

    Eger bir sorunuz ve ya sorununuz olursa Lütfen Belirtin""


    arkadaşım eline sağlık fakat bu kısmı mümkün olduğpu kadar detayşı anlatabilirmisin veya anlatanbir resimli kaynak varmı

    saolasın







  4. 4
    webdesigner
    Yeni Üye
    sql yüklemesi cpanel kullanıcısı iseniz backup a girerek sql dosyanızı yükleyebilirsiniz
    Tam olarak takıldığın yeri sorarsan adım adım giderek orada yardımcı olalım arkadaşım

  5. 5
    ejder123
    Usta Üye
    Alıntı erdemgerekli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ""Daha sonra

    Sql mızı Phpmyadmin den yüklüyelim ve vt.php yi kendimize göre ayarlıyalım... Sonra hosta atalım... Bu kadar..

    Eger bir sorunuz ve ya sorununuz olursa Lütfen Belirtin""


    arkadaşım eline sağlık fakat bu kısmı mümkün olduğpu kadar detayşı anlatabilirmisin veya anlatanbir resimli kaynak varmı

    saolasın
    Arkadaşım şimdi Hostunun Cpanel inden Phpmyadmin kısmına girmen lazım
    girdikden sonra
    Orda İçeri Aktar ve ya Sql Sorgusu yazar
    2 Şekilde yapabilirsin..

    İstersen Sql sorgusu yazan yere
    Kod:
    CREATE TABLE `uyeler` (
      `uyeno` int(11) NOT NULL auto_increment,
      `uyeadi`
     varchar(225) NOT NULL default '',
      `uyesifre` varchar(225) NOT NULL default ''
    ,
      `email` varchar(225) NOT NULL default '',
      `tarih` varchar(225) NOT NULL default
     '',
      `msifre` varchar(225) NOT NULL default '',
      `ban` int(11) NOT NULL default '0',
    
      PRIMARY KEY  (`uyeno`)
    ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2 ;
    
    
    -- 
    -- Tablo döküm verisi `uyeler`
    -- 
    
    INSERT INTO `uyeler` 
    VALUES (1, 'ejder123', '123', 'deneme@deneme.com', '19/03/08', 
    '8bf4bb0e2efad01abe522bf314504a49', 1); 
    burayı yazıp Git e tıklayabilirsin..

    İstersende

    İçeri Aktar kısmında Gözat dan oluşturdugun
    Sql yı seçip git e tıklayabilirsin..

    Hemen en kısa zamanda resimli yapıcam...

  6. 6
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    ço k teşekkürler arkadaşlar
    zahmet oldu
    saolun

  7. 7
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    resimli mükemmel olur saolasın

  8. 8
    ejder123
    Usta Üye
    Resimli Anlatımda Geldi :)

  9. 9
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    zahmet oldu
    danke ejder

  10. 10
    rmzntrn
    Yeni Üye
    arkadaşım emeğinize teşekkürler fakat ben bu ilk oluşturduğunuz php kodlarını nerede ve hangi programda oluşturacağımızı anlayamadım yani metin belgesi oluşturun kısmında takıldım .
    ben php ile ilk defa meşgul olacağım yardımcı olursanız sevinirim.

  11. 11
    ejder123
    Usta Üye

    --->: PHP Üyelik Sistemi Yapmak

    Reklam



    Alıntı rmzntrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım emeğinize teşekkürler fakat ben bu ilk oluşturduğunuz php kodlarını nerede ve hangi programda oluşturacağımızı anlayamadım yani metin belgesi oluşturun kısmında takıldım .
    ben php ile ilk defa meşgul olacağım yardımcı olursanız sevinirim.
    Arkadaşım program gerekmiyor.. Sadece Metin Belgesine verdigim kodları yapıştırıyorsunuz ve Farklı Kaydet kısmından Verdigim İsimlerle Kaydediyorsunuz...

  12. 12
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    üstad vt.php nin içerisini detaylı olarak nası ayarlicaz

    diyelim sitemiz yahoo
    site adına atıyorum www.yahoo.com mu yazacağız yoksa http://www.yahoo.com mu yazacağız?
    olabildiince detaylı anlatırmısın usta

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 124 ... Sonuncu8Sonuncu9
php kullanıcı girişi oluşturma,  php de kullanıcı girişi yapma,  php üye kayıt formu,  php ile kullanıcı girişi yapma,  php üyelik sistemi yapımı
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 8 kişi