Asma Yaprağında Sardalya Izgara

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Mutfak-Yemek Tarifleri Bölümünden Asma Yaprağında Sardalya Izgara ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    .::Melinda::
    Üye
    Reklam

    Asma Yaprağında Sardalya Izgara

    Reklam



    Asma Yaprağında Sardalya Izgara

    Forum Alev
    Tarife ait bilgiler
    --------------------------------------------------------------------------------

    Yemek : Asma Yaprağında Sardalya Izgara
    Tür : Tanımsız
    Mutfak : Genel mutfağı
    Süre :
    Zorluk :

    --------------------------------------------------------------------------------



    --------------------------------------------------------------------------------
    MALZEMELER
    10 adet sardalya balığı
    10 adet salamura ya da taze üzüm yaprağı
    2 yemek kaşığı zeytinyağı
    Tuz, karabiber

    HAZIRLANIŞI
    Önce yıkanmış sardalya balıklarının üzerine tuz ve karabiber serpiştirerek lezzetlendirelim.
    Balıkları üzüm yaprağına rulo yapar gibi saralım.
    Üzerlerini fırçayla zeytinyağlayıp ızgaraya koyalım.
    Ortalama 5-6 dakika sonra çevirip, diğer yüzünü de kızartalım. Servis tabağına alalım. Yaprakları herkes kendi tabağının içinde çıkarabilir.




  2. 2
    BELMA
    Bayan Üye

    Cevap: Asma Yaprağında Sardalya Izgara

    Reklam



    Asma yapağından genelde zeytinyağlı dolma yapmak için kullanılır. Fakat Allah'ın verdiği nimetlerin bir değil bir çok şekilde tüketim şekli bulunmaktadır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi