Tavuk Göğsü tattlısı

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Pasta ve Tatlılar Bölümünden Tavuk Göğsü tattlısı ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Tavuk Göğsü tattlısı

    Reklam



    Tavuk Göğsü tattlısı

    Forum Alev
    Tavuk Göğsü

    Malzemeler

    4 Su bardağı süt
    1 Su bardağı tozşeker
    3 Kahve fincanı sübye
    75 gr tavuk göğsü
    Yarım çay kaşığı tuz
    Üzerini süslemek için tarçın

    Hazırlanışı
    Tavuk göğsünü tencereye koyup, üzerini örtecek kadar su ile pişirin ve soğumaya bırakın.
    Bir kaba soğuk su doldurup tavuk göğsünü elinizle ovuşturarak küçük parçalara ayırın (tavuk göğsü soğuk suda liflenir ve toplanır).
    Sütü geniş bir tencerede kaynatın ve ateşten indirin.
    Tavuk göğsünü kaynamış süte ilave edip 30 dakika dinlendirin.
    Dinlendirme işlemi bitince diğer malzemeleride sütlü karışıma ilave edip 60 dakika kaynatın.
    Kaynarken sürekli karıştırın.
    Hazırladığınız tavuk göğsünü geniş bir tepsiye yayın.
    Soğuyunca dilimleyip rulo şeklinde sararak servis tabağına koyun.
    Üzerini tarçınla süsleyip soğuk olarak servis yapın.





  2. 2
    Sena
    Bayan Üye

    Cevap: Tavuk Göğsü tattlısı

    Reklam



    doğrusu vazgeçilemeyen bi tatlı tavuk göğsü pratik kolay ama artık bu tarifede bişeyler ekliyolar örneğin altına bisküvi koyuyolar buda hoş oluyo yada üzerine çkolata taneleride olabilir







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi