Türkmen Pilavı - Tarifi

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Pilavlar ve Tavuk Yemekleri Bölümünden Türkmen Pilavı - Tarifi ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    xRockİnGirLx
    Süper Moderator
    Reklam

    Türkmen Pilavı - Tarifi

    Reklam



    Türkmen Pilavı - Tarifi

    Forum Alev
    TÜRKMEN PİLAVI

    Türkmenlere ait olan bu lezetli pilavı çok beğeneceksiniz..
    Malzemeler
    *500 gr dana kuşbaşı,

    *2 su bardağı pirinç,
    *2 soğan,
    *2 havuç,
    * 1 patates,
    *1 çay bardağı,
    *sıvıyağ,
    *tuz, karabiber
    Hazırlanışı
    *Soğanları rendeleyin, havuçları kibrit çöpü kesin. Patatesi dilimleyin. Önce soğanları sonra havuçları kavurun. Kuşbaşı eti ekleyip kavurun. Üzerine 4 su bardağı su ekleyip etler pişinceye kadar kaynatın. Patatesleri, tuzunu ve biberini ekleyin. En son olarak pirinci ilave edip, pilavınızı pişirin




  2. 2
    AZADE
    Bayan Üye

    Cevap: Türkmen Pilavı - Tarifi

    Reklam



    İçinde kış sebzeleri ve et olan güzel bir pilav çeşididir.Türkmen pilavı tek başına yenebilir.Yanında sadece yoğurt yada ayran ile tüketilmektedir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi