Tavuk ve Tavuk Yemekleriyle İlgili Püf Noktaları

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Pratik Bilgiler Bölümünden Tavuk ve Tavuk Yemekleriyle İlgili Püf Noktaları ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Sevinç
    Bayan Üye
    Reklam

    Tavuk ve Tavuk Yemekleriyle İlgili Püf Noktaları

    Reklam



    Tavuk ve Tavuk Yemekleriyle İlgili Püf Noktaları

    Forum Alev
    Tavuk ve Tavuk Yemekleriyle İlgili Püf Noktaları

    Tavuğun nar gibi kızarması için, pişmesine yakın fırından çıkarıp üzerine yumuşak margarin sürün.

    Tavuğun lezzetli olması için, 3 yemek kaşığı yoğurt, bir yemek kaşığı salça, bir miktar sıvıyağ ve biraz da kırmızı pul biber koyup iyice karıştırın. Tavukları bu sosa bulayın ve birkaç saat buzdolabında bekletin. Ardından fırında pişirin.

    Tavuklar, marketlerde satılan fırın pişirme poşetinde pişirilirse daha lezzetli olur.

    Pişirilen tavuk ya da pilicin lezzeti için, karnına birkaç adet adaçayı ve yarım limon veya portakal dilimi koyun.

    Tavuk satın alırken, genç ve körpe olup olmadığını anlamak için, ayaklarındaki pulların parlak ve ince olmasına dikkat edin.




  2. 2
    EFRUMİE
    Bayan Üye

    Cevap: Tavuk ve Tavuk Yemekleriyle İlgili Püf Noktaları

    Reklam



    herkesin yemek noktasın püf noktaları vardır. Fakat genelde fırında kızartılacak tavuğun tam kızarması için yoğurt sosuna bulanması tavsiye edilmektedir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi