Pratik Yemek Bilgileri

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Pratik Bilgiler Bölümünden Pratik Yemek Bilgileri ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Sevinç
    Bayan Üye
    Reklam

    Pratik Yemek Bilgileri

    Reklam



    Pratik Yemek Bilgileri

    Forum Alev
    Yemeğinizin tuzunu fazla kaçırınca tencereye birkaç parça çiğ patates atın. Fazla tuzu çekecektir.
    Patates pişirirken, pişirme suyuna bir kaşık sirke koyun. Hem rengi sapsarı kalır, hem daha lezzetli olur.
    Domatesin kabuğunu kolay soymak için, kaynar suya daldırıp, bıçağın tersini domatesin yüzünde ağır ağır gezdirin.
    Soğan soyarken gözlerinizin yaşarmaması için soğanı içi su dolu bir tasın içinde soyun.
    Mayonez hazırlarken eğer sos kesilirse, bir yumurta sarısını 2-3 damla sirke ile çırpın ve yeterli miktarda zeytinyağı ile koyulaştırın. Bu karışımı kesilen sosa çırparak yedirin.
    Kuru bakliyatları bir gece önceden ılık suya koyun ve haşlarken içine biraz karbonat ilave edin.
    Tuz bazen sütü keser. Bu nedenle, beşamele ve diğer sütlü soslara, kıvamı bulduktan sonra tuz koyunuz.
    Pilavınızı tekrar ısıtırken, bir kabın içinde ateşe su koyup kaynayınca tencerenizi içine oturtursanız pilavınız taneli kalır ve tazeliğini muhafaza eder.




  2. 2
    VESLiHAN
    Bayan Üye

    Cevap: Pratik Yemek Bilgileri

    Reklam



    Kadınların evde kendilerine lazım olacak bu bilgileri yaptıkları hataların da giderilmesi anlamına gelmektedir.Bir de yemeklerin yada evdeki bir sorunun giderilmesi de kolay olmaktadır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi