Pudingi Pişirdikten Sonra Kabuk Tutmaması İçin

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Pratik Bilgiler Bölümünden Pudingi Pişirdikten Sonra Kabuk Tutmaması İçin ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    HARBİKIZ
    Bayan Üye
    Reklam

    Pudingi Pişirdikten Sonra Kabuk Tutmaması İçin

    Reklam



    Pudingi Pişirdikten Sonra Kabuk Tutmaması İçin

    Forum Alev
    Pudingi Pişirdikten Sonra Kabuk Tutmaması İçin
    Jöle, puding ve sosların üzerine, pişer pişmez çok ince bir kat eritilmiş tereyağı veya krema sürün. Kabuklanma ve gözenekler yok olacaktır.



  2. 2
    VESLiHAN
    Bayan Üye

    Cevap: Pudingi Pişirdikten Sonra Kabuk Tutmaması İçin

    Reklam



    Bu tarz yemeklerin yada tatlıların üstleri kabuklanır.Fakat bu katmanın hava ile teması kesilmek sureti ile kabuklanma önlenecektir.Bu nedenle de Üzerlerine bir şey sürmek yeni bir tabaka oluşmasına dolayısı ile tatlının kabuklanmasını engellemiş olacaktır.







+ Yorum Gönder
pudingin kabuk tutmaması için,  puding kabuk tutmaması için,  pudingin üzerinin kabuk tutmaması icin
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi