Et Ve Tavuk Pişirirken

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Pratik Bilgiler Bölümünden Et Ve Tavuk Pişirirken ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Gülehasret
    Süper Moderatör
    Reklam

    Et Ve Tavuk Pişirirken

    Reklam



    Et Ve Tavuk Pişirirken

    Forum Alev
    Et Ve Tavuk Pişirirken

    lezzetli et pişirmek için nelere dikkat etmeliyiz - tavuk pişirmenin püf noktaları - etlerin tavaya yapışmaması için neler yapılmalıdır



    Et Tavuk Pişirirken

    Rostoyu pişirdikten sonra 15 dakika bekletip servis yaparsanız daha yumuşar ve rahat kesilir.


    Fırınladığınız tavuğun hemen kurumaması için fırından çıkınca üzerine eritilmiş tereyağı ve az limon suyu karışımı sürün.


    Et kavururken tencerenin etrafında biriken (yapışkan) maddeleri sıyırarak tencerenin içine alın. Çünkü bu maddeler bol miktarda aroma içermektedir.


    Izgara etlerini servis yaparken üzerlerine aromalı bir parça Sana koyarsanız değişik bir lezzet elde edersiniz.




  2. 2
    VESLiHAN
    Bayan Üye

    Cevap: Et Ve Tavuk Pişirirken

    Reklam



    Tavuk yemekleri yaparken fırın poşeti kullanmak onların tüm lezzetini içinde barınmasına neden olmaktadır.Bu nednele mangalda yada ızgara harici yapılan yemeklerin bol baharatlanması ve sası kokularının giderilmesi gerekmektedir.







+ Yorum Gönder
tavada tavugun kurumaması ıcın ne yapmalı,  tavuğun tavaya yapışmaması içinne yapılmalı
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi