Kayısı Marmelatı tarifi

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Reçeller - Marmelatlar Bölümünden Kayısı Marmelatı tarifi ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Genç.bjk
    Bayan Üye
    Reklam

    Kayısı Marmelatı tarifi

    Reklam



    Kayısı Marmelatı tarifi

    Forum Alev
    Kayısı Marmelatı
    7 kavanoz.

    Malzeme:
    1.5 kilo çekirdekleri çıkartılmış kayısı,
    yarım litre portakal suyu,
    pratik reçel şekeri,
    2 tatlı kaşığı anason.

    1. Kayısıları portakal suyu ile püre haline getirin ve büyük bir tencerenin içine dökün.
    2. Pratik reçel şekeri ile devamlı karıştırarak kaynamaya bırakın.
    3. Anasonu katın ve tekrar kaynatın.
    4. Marmelatı kavanozlara doldurup kapaklarını kapatın.




  2. 2
    Sena
    Bayan Üye

    Cevap: Kayısı Marmelatı tarifi

    Reklam



    Kayısı marmelatı yaparken içine konan portakal suyu ayrı bir lezzet katacaktır özellikle çocukların seveceği bu marmelat gelişim döneminde olan çocuklara faydalı olacaktır







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi