Acı Badem Yağının Faydaları

+ Yorum Gönder
Sağlık ve Şifalı Bitkiler Bölümünden Acı Badem Yağının Faydaları ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Gülehasret
    Süper Moderatör
    Reklam

    Acı Badem Yağının Faydaları

    Reklam



    Acı Badem Yağının Faydaları

    Forum Alev
    Acı Badem Yağının Faydaları

    Acı badem yağı nasıl kullanılır, acı badem yağının faydaları, acı badem yağının zararları,öksürük için şifalı bitkiler,Acı Badem Sütü,Acı Badem Kremi
    Acı badem yağı, İçeriğinde bulunan Protein, Şeker ve amigdalin sayeside çeşitli sağlık sorunlarına karşı etkildir. Acı bademin sütü ve kremide cilt bakımı için so derece idealdir. Acı badem sütü çok iyi bir makyaj temizleyicidir. Acı Badem Kremi ise cildi nemlendirir ve yumuşatır. Serin, ışıktan uzak ve ağzı sıkıca kapalı olarak, çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklanmalıdır.
    ACI BADEM YAĞININ FAYDALARI ; Öksürük kesici idrar arttırıcı, kurt düşürücü ve şeker hastalığı için kullanılır. Kuru ve çatlak cilt bakımında etkilidir. stres ve yorgunluk için masaj yağı olarak kullanılır.
    ACI BADEM YAĞININ KULLANIM ŞEKLİ ;Bir çay bardağı suya 2 damla damlatılarak günde 3 defa alınır. bilhassa bebeklerin kabızlıklarında badem yağı eşit miktarlarda bal ve pekmez ile karıştırılıp 4-5 saatte bir çay kaşığı verilir
    UYARI:Acı badem yağının, Yüksek miktarlarda alınması zararlıdır.




  2. 2
    CANGÜLER
    Bayan Üye

    Cevap: Acı Badem Yağının Faydaları

    Reklam



    Acı badem kozmetik alanlarında fazla kullanılmaktadır.Bunların yağı haricen ve dahili olarak da kullanılmaktadır.Masaj olarak ağrılı yerlere eklem yerlerine sürülmektedir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi