Papağan balığı nasıl pişirilir

+ Yorum Gönder
Yudumla ve Soru(lar) ve Cevap(lar) Bölümünden Papağan balığı nasıl pişirilir ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1

  2. 2
    Hasan
    Özel Üye





    Cevap: bu şekilde var


    BADEMLİ ERİŞTE ÜZERİNDE SAFRANLI PAPAĞAN BALIĞI

    Kaynak: Metropost

    MALZEME:
    2 adet 300 gr Papağan balığı filetosu,
    4 tel safran,
    1/2 limon suyu,
    1 çorba kaşığı zeytinyağı,
    200 gr kuru erişte,
    30 gr badem file,
    35 gr tereyağı,
    tuz
    biber

    YAPILIŞI:
    Balıklar derin bir kap içinde safran, zeytinyağı ve limon suyu ile 3 saat marine edilir. Erişteler haşlandıktan sonra tava içinde badem ve tereyağ ile sotelenir. Izgara papağan balığı bademli erişte üzerinde servis edilir.







  3. 3
    aynalı
    Üye
    SAFRANLI PAPAĞAN BALIĞI tarifi için teşekkürler. Denemek lazım birgün :)







+ Yorum Gönder
papağan balığı nasıl pişirilir,  papagan baligi nasil biser
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 2 kişi