Proteinler kaça ayrılır

+ Yorum Gönder
Yudumla ve Soru(lar) ve Cevap(lar) Bölümünden Proteinler kaça ayrılır ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Ziyaretçi

    Proteinler kaça ayrılır





  2. 2
    Gizliyara
    Frmacil.com





    Cevap: proteinler kaça ayrılır

    proteinler kaça ayrılır


    Hayvansal kaynakları; yumurta, et, tavuk, balık, süt ve peynirdir. Bunlardan yumurta, et, tavuk ve balık, elzem amino asitleri sağlar.
    Bitkisel protein kaynakları; mercimek, kuru fasulye, nohut gibi kurubaklagiller, fındık, tahıllar, bulgur, tam buğday ekmeğidir. Çok az miktarda da olsa, bazı yeşil sebzelerde protein bulunur ama emilimleri çok düşüktür







+ Yorum Gönder
proteinler kaça ayrılır
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi