Firefox Sorunu

+ Yorum Gönder
Webmaster ve Sorunlarınız ve İstekleriniz Bölümünden Firefox Sorunu ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    sansifu
    Yeni Üye
    Reklam

    Firefox Sorunu

    Reklam



    Firefox Sorunu

    Forum Alev
    Selamunaleyküm...

    Yapmış olduğum basit sitede slayt şeklinde resimler yukarı aşağı doğru ilerliyor ie7 ve operada sorun olmazken firefox 3 te bu slayt görünmüyor...

    Kod:
    <div id="js2" style="position:absolute; overflow:hidden; left:0px; top:0px; width:200px; height:768px; z-index:4">
    <div align="center" id="c_js2" style="overflow:hidden;height:100%;width:100%;"> 
    <div id="p1_js2"><a href="link.html" target="_self"><img border="0" src="images\resim.gif" alt
    </div> 
    <div id="p2_js2"></div> 
    </div>
    Not : Çok fazla kod bilgim yok ama yanlış olsa diğer tarayıcılarda da göstermez sanırsam....

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler



  2. 2
    ORKUN
    Usta Üye

    --->: Firefox Sorunu

    Reklam



    Verdiğin Kod Firefox'da Çalışıyor.İnternet Explorer Genellikle Eklenti İstemez Ancak Firefox,Maxthon v.b Programlar Bazı Öğeleri Göstermek İçin Eklenti İster,Aksi Taktirde Eklediğiniz Öğeyi Göstermez.

    Gerekli Eklentileri Kurup Tekrar Deneyin.







  3. 3
    sansifu
    Yeni Üye
    Verdiğin Kod Firefox'da Çalışıyorİnternet Explorer Genellikle Eklenti İstemez Ancak Firefox,Maxthon vb Programlar Bazı Öğeleri Göstermek İçin Eklenti İster,Aksi Taktirde Eklediğiniz Öğeyi Göstermez

    Gerekli Eklentileri Kurup Tekrar Deneyin
    İlgilendiğin için teşekkürler ama böyle bir hata veriyor...

    Bileşene ID/NAME tarafından küresel düzeyde başvuruldu. Bunun yerine W3C standardı olan "document.getElementById()" özelliğini kullanın.







  4. 4
    ORKUN
    Usta Üye
    İlgilendiğin için teşekkürler ama böyle bir hata veriyor...

    Bileşene ID/NAME tarafından küresel düzeyde başvuruldu. Bunun yerine W3C standardı olan "document.getElementById()" özelliğini kullanın.
    Kullandığın kod tamamiyle yukarıdaki kod ise firefox'da sorun vermiyor.

  5. 5
    sansifu
    Yeni Üye
    Evet tamamiyle aynı

    Kod:
    <div id="js2" style="position:absolute; overflow:hidden; left:0px; top:0px; width:200px; height:768px; z-index:4">
    <div align="center" id="c_js2" style="overflow:hidden;height:100%;width:100%;"> 
    <div id="p1_js2"><a href="link.html" target="_self"><img border="0" src="images\resim.gif" alt="" vspace="5"></a><br>
    <a href="link.html" target="_self"><img border="0" src="images\resim.gif" alt="" vspace="5"></a><br>
    <a href="link.html" target="_self"><img border="0" src="images\resim.gif" alt="" vspace="5"></a><br>
    <a href="link.html" target="_self"><img border="0" src="images\resim.gif" alt="" vspace="5"></a><br>
    </div> 
    <div id="p2_js2"></div> 
    </div> 
    
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    var speed=30
    var i=0
    var n=Math.floor(js2.offsetHeight/p1_js2.offsetHeight)
    for (i=0;i<=n;i++)
    {
    p2_js2.innerHTML+=p1_js2.innerHTML
    }
    function m_js2()
    {
    if(c_js2.scrollTop<=p1_js2.offsetTop)
    c_js2.scrollTop+=p1_js2.offsetHeight
    else{
    c_js2.scrollTop--
    }
    } 
    var mm_js2=setInterval(m_js2,speed) 
    c_js2.onmouseover=function(){clearInterval(mm_js2)} 
    c_js2.onmouseout=function(){mm_js2=setInterval(m_js2,speed)} 
    </script></div>
    Sonuç olarak bir çok editörle (Dreamwaver, frontpage..) açtım hata verirler en azından ama yok firefox 2.017 de firefox 3.03 görünmüyorlar...

  6. 6
    ORKUN
    Usta Üye
    Bu kodu deneyebilirsin,bütün tarayıcılarda çalışmaktadır.

    Kod:
    <MARQUEE width="100%" scrollamount="5"> 
    
    <IMG SRC="Resim Linki"> 
    <IMG SRC="Resim Linki"> 
    <IMG SRC="Resim Linki"> 
    <IMG SRC="Resim Linki"> 
    <IMG SRC="Resim Linki"> 
    <IMG SRC="Resim Linki"> 
    </MARQUEE>


  7. 7
    sansifu
    Yeni Üye
    Teşekkür ederim biliyorum ama marque komutunu kullanıınca resimler bitince kayboluyor ve tekrar başlıyor. Bu kodla ise sürekli devam ediyor arada boşluk olmuyor son çare firefox mail atmak kaldı. Birde şimdi fikkatimi çekti forumdaki alıntı teşekkür vs. gibi butonlar da görünmüyor...
    Yardımın için teşekkürler...

  8. 8
    KemaaLL
    Emekli
    css kullanmayı bence öğrenmeye başlayın sorununuzun başka çözümü olmayacak çünkü..

  9. 9
    ömer_46
    Emekli
    link bozuk :(:(:(:( yenileyin !!!!!!!!!!!!!!!!

  10. 10
    niko
    Özel Üye
    burda herkes bilgi paylaşmak için burda sen de daha kibar bir şekilde linki yenilermisiniz diyebilirsin

  11. 11
    ORKUN
    Usta Üye

    --->: Firefox Sorunu

    Reklam



    link bozuk :(:(:(:( yenileyin !!!!!!!!!!!!!!!!
    Konuda Düzenlenecek Link Yoktur.Tekrar İnceleyiniz...


+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi