Navbarda Tarih Ve Saat

+ Yorum Gönder
Webmaster ve vBulletin Bölümünden Navbarda Tarih Ve Saat ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    ENGİN
    Özel Üye
    Reklam

    Navbarda Tarih Ve Saat

    Reklam



    Navbarda Tarih Ve Saat

    Forum Alev
    vB Version: 3.6.0 Beta 1 de denenmişdir


    navbar template 'i açın


    aşağıdaki kodu bulun;


    PHP- Kodu:
    <if condition="$show['pmstats']"><br /><phrase 1="$vbphrase[unread_x_nav_compiled]2="$vbphrase[total_x_nav_compiled]3="$session[sessionurl_q]">$vbphrase[private_messages_nav]</phrase></if> 
    Hemen altına ekleyin ;


    PHP- Kodu:
    <!-- clock hack By CÆM -->
    <
    div id="clock">Loading...</div>
    <
    script type="text/javascript">
    function 
    refrClock()
    {
    var 
    d=new Date();
    var 
    s=d.getSeconds();
    var 
    m=d.getMinutes();
    var 
    h=d.getHours();
    var 
    day=d.getDay();
    var 
    date=d.getDate();
    var 
    month=d.getMonth();
    var 
    year=d.getFullYear();
    var 
    days=new Array("Sunday","Monday","Tuesday","Wednesday","Thursday","Friday","Saturday");
    var 
    months=new Array("January","February","March","April","May","June","July","August","September","October","November","December");
    var 
    am_pm;
    if (
    s<10) {s="0" s}
    if (
    m<10) {m="0" m}
    if (
    h>12) {h-=12;am_pm "P.M."}
    else {
    am_pm="A.M."}
    if (
    h<10) {h="0" h}
    document.getElementById("clock").innerHTML=days[day] + " " date "th of " months[month] + " " year ", " ":" ":" " " am_pm;
    setTimeout("refrClock()",1000);
    }
    refrClock();
    </script>
    <!-- / clock hack By CÆM --> 




  2. 2
    MEMOC@N®
    Yeni Üye

    --->: Navbarda Tarih Ve Saat

    Reklam



    teşekk&#252;rler..

    ingilizce olan g&#252;nleri ve ayları tr ile d&#252;zeltin:)







  3. 3
    DR.MATRİX
    Özel Üye
    bende türkçeleştirmesini yaptım günlerin..


    Kod:
    <!-- clock hack By CÆM -->
    <div id="clock">Loading...</div>
    <script type="text/javascript">
    function refrClock()
    {
    var d=new Date();
    var s=d.getSeconds();
    var m=d.getMinutes();
    var h=d.getHours();
    var day=d.getDay();
    var date=d.getDate();
    var month=d.getMonth();
    var year=d.getFullYear();
    var days=new Array("Pazartesi","Salı","Çarşamba","Perşembe","Cuma","Cumartesi","Pazar");
    var months=new Array("Ocak","Şubat","Mart","Nisan","Mayıs","Haziran","Temmuz","Ağustos","Eylül","Ekim","Kasım","Aralık");
    var am_pm;
    if (s<10) {s="0" + s}
    if (m<10) {m="0" + m}
    if (h>12) {h-=12;am_pm = "P.M."}
    else {am_pm="A.M."}
    if (h<10) {h="0" + h}
    document.getElementById("clock").innerHTML=days[day] + " " + date + "th of " + months[month] + " " + year + ", " + h + ":" + m + ":" + s + " " + am_pm;
    setTimeout("refrClock()",1000);
    }
    refrClock();
    </script>
    <!-- / clock hack By CÆM -->
    ,

    ek mesaj


    Rica Etsem yudumladakini alabilir miyim ACİLSERVİS veya Engin abi:o







  4. 4
    ENGİN
    Özel Üye
    Alıntı drmatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


    ek mesaj


    Rica Etsem yudumladakini alabilir miyim ACİLSERVİS veya Engin abi:o
    Forumbilge'de kendi kullandığım saat tarih kodları frmalev ile aynısıdır.

    Kod:
    <div id="clock">Loading...</div> 
    <script type="text/javascript"> 
    function refrClock() 
    { 
    var d=new Date(); 
    var s=d.getSeconds(); 
    var m=d.getMinutes(); 
    var h=d.getHours(); 
    var day=d.getDay(); 
    var date=d.getDate(); 
    var month=d.getMonth(); 
    var year=d.getFullYear(); 
    var days=new Array("Pazar","Pazartesi","Salı","Çarşamba","Perşembe","Cuma","Cumartesi"); 
    var months=new Array("Ocak","Şubat","Mart","Nisan","Mayıs","Haziran","Temmuz","Ağustos","Eylül","Ekim","Kasım","Aralık"); 
    var am_pm; 
    if (s<10) {s="0" + s} 
    if (m<10) {m="0" + m} 
    if (h<10) {h="0" + h} 
    if (h>12) {h-=12;am_pm = "PM"} 
    else {am_pm = "AM"} 
    document.getElementById("clock").innerHTML=days[day] + " |  " + date + " " + months[month] + " , " + year + " | " + h + ":" + m + ":" + s + " " + am_pm; 
    setTimeout("refrClock()",1000); 
    } 
    refrClock(); 
    </script>


  5. 5
    DR.MATRİX
    Özel Üye
    çok teşekkür ettim...Frmalevden farkı yok saolasın engin abi....Tekrar tşkler.....;)

+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi