Forumda Muzık

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 Sonuncu8Sonuncu9
Webmaster ve vBulletin Bölümünden Forumda Muzık ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    FRiSBaY
    Üye
    Reklam

    Forumda Muzık

    Reklam



    Forumda Muzık

    Forum Alev
    Forumda Muzık Calmasını istıyorum acaba yardım ebılırmısınız




  2. 2
    P®ens
    !! Cümle Mühendisi !!

    --->: Forumda Muzık

    Reklam



    Alıntı FRiSBaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda Muzık Calmasını istıyorum acaba yardım ebılırmısınız

    music mid yazan yerlere müzigin yolunu (path , url) yazın.
    PHP- Kodu:
    <!--
    -->
    <
    embed src "music.mid" autostart true hidden true>
    <
    noembed>
    <
    bgsound src ="music.mid">
    </
    noembed

    Bu kodu kullanırsanız herhangi bi player yada benzeri bi oynatıcı sitenizde gözükmeden direk olarak müzik calar









  3. 3
    izmir_bornov
    Yeni Üye
    Alıntı P®ens Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

    music mid yazan yerlere müzigin yolunu (path , url) yazın.
    PHP- Kodu:
    <!--
    -->
    <
    embed src "music.mid" autostart true hidden true>
    <
    noembed>
    <
    bgsound src ="music.mid">
    </
    noembed

    Bu kodu kullanırsanız herhangi bi player yada benzeri bi oynatıcı sitenizde gözükmeden direk olarak müzik calar

    bu kodu formun neresine eklicez







  4. 4
    P®ens
    !! Cümle Mühendisi !!
    Alıntı izmir_bornov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kodu formun neresine eklicez
    Nerde calmasını istediğine bağlı mesela tüm forumlarda calsın istiyorsan

    header templatesinin en altına ekleyebilirsin.

    Sadece Anasayfada istiyorsan

    Forumhome templatesinde

    $navbar


    dan sonra ekleyebilirsin.




  5. 5
    FRiSBaY
    Üye
    Saolasın kardes Guzel oldu :)

  6. 6
    memet56
    Üye
    İyide kodları ekledim bir şey olmadı ftp'ye müziğide yükledim fakat çalmıyor :S


  7. 7
    FRiSBaY
    Üye
    Alıntı memet56 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyide kodları ekledim bir şey olmadı ftp'ye müziğide yükledim fakat çalmıyor :S

    Ftpye koydunda lınkını alcan music.mid" yazan yere koycan

  8. 8
    memet56
    Üye
    İyide o müziği nereye atacam ftp'de 100 tane klasör var.

  9. 9
    ORKUN
    Usta Üye
    Alıntı memet56 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyide o müziği nereye atacam ftp'de 100 tane klasör var.
    Ftp'nin Ana Dizine Atabilirsiniz...Atacağınız Müzik Dosyasında Türkçe Karakter Olmamasına Dikkat Edin.(Örneğin : ''Şenol'' Değil de ''Senol'' Olsun)...

  10. 10
    Nur Samed
    Üye
    ftp nin ana dizinine atacaksın. klaösre girmene gerek yok. httpdoc ( plesk panel için)
    public_html (cpanel için) klaösrlerinden birine atacaksın.

  11. 11
    P®ens
    !! Cümle Mühendisi !!

    --->: Forumda Muzık

    Reklam



    Örnek olarak yapılmış hali



    Ftp de
    public_html icinde prens isimli klasöre maviadam.mp3 isimli dosyayı attım

    dosyamızın yolu aşağıdaki gibi oldu.


    http://www.frmalev.com/prens/maviadam.mp3





    <embed src = "http://www.frmalev.com/prens/maviadam.mp3" autostart = true hidden = true>
    <noembed>
    <bgsound src ="http://www.frmalev.com/prens/maviadam.mp3">
    </noembed>


    Kodu ilgili yere yazdım.

    Ve sonuc aşağıda


    http://www.frmalev.com/prens/muzik.html




  12. 12
    memet56
    Üye
    Prens çok sağol dediğin gibi yaptım fakat siteye giriyorum sadece şarkının 1 2 saniyesi çalıyor sonra susuyor :S
    Neden aceba?

+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 Sonuncu8Sonuncu9
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi