Antep Mutfağı

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Yöresel Yemekler Bölümünden Antep Mutfağı ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Sevinç
    Bayan Üye
    Reklam

    Antep Mutfağı

    Reklam



    Antep Mutfağı

    Forum Alev
    Kebaplar


    Tike Kebabı


    MALZEME;

    500 gr. kebaplık et
    100 gr. kuyruk
    3-4 diş sarımsak
    1 çorba kaşığı domates ve biber salçası
    2 çorba kaşığı zeytinyağı
    Kırmızıbiber,tuz,karabiber


    Tarifi :

    Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır.Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur.Bir gece bekletilir.Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir.Sıcak olarak servis yapılır.




  2. 2
    ömer_46
    Emekli

    --->: Antep Mutfağı

    Reklam



    çok güzel paylaşımın için teşekkürler !!!!







  3. 3
    nirsencik
    Yeni Üye
    of ya şu dünyada kebap gibisi var mı inşallah ibrahim tatlıses gibi kebap seven bir kocam olur.Eline sağlık







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi