Kıyma Kebabı

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Yöresel Yemekler Bölümünden Kıyma Kebabı ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Kıyma Kebabı

    Reklam



    Kıyma Kebabı

    Forum Alev


    Kıyma Kebabı


    MALZEME;
    400 gr kebaplık et
    100 - 150 gr. kuyruk yağı
    Arzuya göre kırmızı biber
    Karabiber ve tuz.

    TARİFİ:
    Et kuyrukla birlikte zırhla kıyılır. veya makinasında çekilir, İçerisine tuz, karabiber ve kırmızı biber atılır, karıştırılır ve yoğrulur. Bu karışım eşit olarak 6 - 7 parçaya ayrılır. avuç yardımı ile şişe geçirilir. Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Sıcak sıcak servis yapılır.




  2. 2
    SALİHA
    Bayan Üye

    Cevap: Kıyma Kebabı

    Reklam



    Kebap çeşitlerinin hiç birini yapmak zor değildir aslında sadece istemek yeterlidir. En güzel şekilde yapabileceğinizi görecek yine yapmak isteyeceksiniz.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi