Antep Mutfagı:Keme Kebabı

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Yöresel Yemekler Bölümünden Antep Mutfagı:Keme Kebabı ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Antep Mutfagı:Keme Kebabı

    Reklam



    Antep Mutfagı:Keme Kebabı

    Forum Alev

    Keme Kebabı

    MALZEME;
    6-7 adet keme
    1 kg. az yağlı kıyma
    Tuz
    Karabiber

    TARİFİ: Kemelerin kabuğu soyulur,temizlenir.Yuvarlatılan kemeler bıçakla ikiye ayrılır.Diğer taraftan kıymaya tuz ve karabiber konarak yoğrulur,ceviz büyüklüğünde yuvarlak köfteler yapılır.Kebap şişine bir keme bir kıyma saplanarak mangalda pişirilir.Servis yapılır.




  2. 2
    SALİHA
    Bayan Üye

    Cevap: Antep Mutfagı:Keme Kebabı

    Reklam



    Bu kadar basit yapılan yemeğin bu kadar lezzetli olacağını tahmin edemeyeceksiniz. Güzel yemekler uğraş veren yemekler olduğu düşünülür fakat istisnalar kaideyi bozmaz.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi